Initiatiefnemers

Hierbij een overzicht van de vier initiatiefnemende bedrijven.

Nieuwsberichten

 • Nobutec

  Nobutec vaart al ruim tien jaar een heldere koers in kassenbouw. Naast tuinbouwprojecten onderscheiden zij zich met hoogwaardige afgeleiden van de kassenbouw, in binnen- en buitenland, zoals: tuincentra, scherming, speciale constructies als kassenwoningen en utiliteitsbouw en ook projecten met zonnepanelen.

  lees meer »

  Logo Nobutec
 • Kenlog b.v.

  Een bedrijfskundig adviesbureau in de land- en tuinbouwketen. Kenlog helpt de bedrijven en organisaties zich verder te ontwikkelen, verder te professionaliseren en zich voor te bereiden op de toekomst. Hiervoor levert Kenlog de bedrijven en organisaties advies en/of voert onderzoek voor hen uit. Met een frisse en objectieve blik en oog op keten en maatschappij.

  lees meer »

  Logo Kenlog
 • Priva

  Priva ontwikkelt en levert producten en diensten voor duurzame, vernieuwende klimaatbeheersing en procesbeheer in de tuinbouw en in de utiliteitsbouw. In de tuinbouw stelt Priva ondernemers wereldwijd in staat om gezonde, kwalitatief hoogwaardige voeding en siergewassen te produceren uit volle grond of bedekte teelt.

  lees meer »

  Logo Priva
 • Wubben.Chan architecten

  Wubben.Chan architecten is een architectenbureau met ruime ervaring in projecten van verschillende schaalniveaus. Met een veelzijdig portfolio in de utiliteitsbouw, woningbouw, gecombineerde projecten, renovatie en herstructurering. Wubben.Chan vertaalt uw programma van eisen naar een passend ontwerp binnen de door u gestelde kaders.

  lees meer »

  Logo Wubben.Chan Architecten